Sauna met overnachting

Rust

Heb jij ook de behoefte aan lekker 2 daagjes sauna met overnachting?! Bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen kun je genieten van de prachtige omgeving én ontspannen in de sauna. Ze werken samen met hotels in de buurt zodat ze jou het beste van 2 werelden kunnen bieden.

Hotels: sauna met overnachting

Rust
  • Hotel & Restaurant Rozenhof: gelegen in de heuvelachtige landschap tussen Nijmegen en Groesbeek. Het heeft een à la carte restaurant en is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Ze hebben 14 hotelkamers maar ook ruimtes voor private dining of vergaderingen.
  • Fletcher Hotel De Gelderse Poort: gelegen in een van de groenste dorpen in Nederland, het gezellige Ooij. Dichtbij natuurgebied de Gelderse Poort.
  • Fletcher Hotel Erica: midden in de bossen van Berg en Dal en maar een paar kilometers van het centrum van Nijmegen. Rondom liggen diverse wandel- en fietsroutes die langs alle mooie natuurplekjes gaan.
  • Hotel en Bungalowpark De Zeven Heuvelen: ontstaan in 1994 met bungalows met 73 bungalows en in 2006 heeft het hotel haar deuren geopend. In 2008 hebben ze uitgebreid met een sport & wellnesscentrum + zwembad en ook een fysiotherapiepraktijk en kapsalon.
  • Hotel Oranje Staete: warm, persoonlijk en sfeervolle kamers waar je je snel thuis voelt. Het is een karakteristiek herenhuis waar niets moet en alles mag. Kort of lang verblijf, het maakt niet uit want het blijft leuk.
  • Hotel en Restaurant Konbanwa: midden in de bosrijke omgeving van Heilig Landstichting en maar een paar minuten verwijderd van de stad Nijmegen. Je kunt heerlijk ontspannen hier en genieten van de natuur.

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Massage

Kom helemaal tot rust bij de Thermen in Nijmegen. Hier kun je ontspannen en de stress van het dagelijks leven even laten gaan. Na een dagje wellness kun je er weer tegenaan! Wil je nou meer weten of naar de arrangementen kijken? Ga dan naar de website en boek!