Infraroodcabine kopen

Sauna

Ben jij opzoek naar een nieuwe manier om ultiem tot ontspanning te komen? Doe dan wat research naar infraroodcabines. Deze cabines zorgen voor een heerlijk ontspanning van zowel het lichaam als de geest. Wil jij een infraroodcabine kopen? Neem dan een kijkje op de website van Bodyfit en verwen jezelf met deze heerlijke ervaringen.

Infraroodcabine kopen

Over Infraroodcabine kopen

Een van de infraroodcabines is de Nobel sauna 150. De sauna beschikt over zes dimbare stralers:
– 3 rugstralers
– 2 hoekstralers
– 1 beenstraler

De Nobel sauna verbruikt €0,24 energie per 30 minuten en het totale vermogen van de sauna is 2400 watt. Ook beschikt de sauna over een vermogensregelaar, een aroma en kleurentherapie, automatische ventilatie en nog veel meer. Door de plaatsing van de stralers van de Nobel sauna krijg je de perfecte sauna ervaring. Omdat de stralers zo efficiënt zijn geplaatst heb je op elk deel van je lichaam even veel infraroodstraling.

Bodyfit

Eigen ervaring

Zelf heb ik een paar maanden geleden een infraroodcabine aangeschaft. Ik zat een tijdje te twijfelen tussen een infraroodcabine en een sauna maar ik heb toch gekozen voor een deze machine. Ik wil niet overdrijven in deze ‘recensie’ maar ik ben er dolblij mee. De cabine is absoluut geweldig, ik maak er dagelijks gebruik van en ik blijf optimaal genieten. Door deze cabine krijg ik een heerlijk rustgevend gevoel en het lijkt gewoon alsof alle stress langzaam uit mijn lichaam gaat. De cabine is erg makkelijk te gebruiken en hij voelt nog steeds gloednieuw. Bij dit bedrijf kan je ook veel andere dingen kopen zoals sauna accessoires en onderhoudsmiddelen voor de jacuzzi. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en de levering is perfect getimed. Ik zou deze site zeker aanraden wanneer je opzoek bent naar sauna gerelateerde producten. De infraroodcabine is al helemaal een aanrader. Je koopt eigenlijk gewoon een ontspannen gevoel, heerlijk!