Gepolijst beton kopen

Met beton cire voor de badkamer worden verschillende oppervlakken afgewerkt om op deze manier een glans aan te kunnen brengen op de vloer. Deze techniek wordt al jarenlang gebruikt en is sinds een korte periode aan het groeien binnen de bouw. Deze duurzame en milieuvriendelijke manier van polijsten van vloeren is steeds bekender, omdat er gebruik wordt gemaakt van de bestaande vloer zonder (te veel) extra materiaal. Deze manier van polijsten van de vloer zorgt er voor dat er geen vuil en vloeistof kan doordringen, tenminste “moeilijk” doordringen. Hiermee bereik je het resultaat dat je je vloer langer schoon kan houden op een duurzame manier.

Trendy badkamer
Naast het feit dat je duurzaam te werk gaat, heb je tegelijk ook nog eens beton cire voor de badkamer en kun je zo een trendy luxe badkamer creëren! Nadat het beton is afgewerkt is er de optie om verschillende kleuren aan te brengen. Zo heb je een glanzende muur die past bij de ruimte waarbij deze methodiek wordt toegepast. Deze manier wordt vaak door verbouwers gedaan met meerdere ervaring op dit gebied. Er is ook de mogelijkheid deze methode zelf toe te passen. Hierbij is de ondergrond van belang om op basis hiervan aan de slag te kunnen in je huis woon- of werkruimte.

Mogelijkheden
Bij het toepassen van de beton cire voor de badkamer zijn er oneindig veel mogelijkheden bij het toepassen er van. Door de grootte van het aantal opties dat er zijn kan je op basis van je wensen verschillende effecten en stijlen creëren. De standaardiseer is grijs, hierbij zijn pigment tinten toe te voegen om zo een andere kleur te creëren. De verschillende effecten zijn te realiseren door gebruik van een spaan. De uiteindelijke prijs hangt van het gewenste resultaat af. Gemiddeld komt de consument goedkoper uit dan bij tegels of een andere soort vloer.