Bestel je kozijnschroeven eenvoudig online

Kozijnschroeven bestellen

Voorheen gebruikte je voor je kozijnen slagpluggen om schroeven te kunnen gebruiken. Tegenwoordig gebruik je gewoon kozijnschroeven. Kozijnschroeven bestellen doe je eenvoudig online. Daar vind je ook het grootste aanbod. En bij deze webshop kun je bovendien rekenen op hoge kwaliteit kozijnschroeven. Kozijnschroeven zijn bedoeld om je kozijnen te bevestigen. Het maakt niet uit wat voor materiaal kozijnen je hebt. Kozijnschroeven zijn namelijk te gebruiken in alle materialen. Zo kun je kozijnschroeven bestellen voor kunststof kozijnen, maar ook voor aluminium en houten kozijnen. En je hoeft dus geen slagpluggen te gebruiken. 

Kozijnschroeven bestellen

Nette afwerking

Kozijnschroeven hebben een veel nettere afwerking omdat er geen pluggen nodig zijn. Je kunt kozijnen bevestigen met kozijnschroeven of je kunt kozijnschroeven gebruiken om kozijnen met elkaar te verbinden. Een groot voordeel is dat kozijnschroeven werken op alle materialen. Daardoor is het verbinden of bevestigen van kozijnen zo gemakkelijk met kozijnschroeven. Omdat je geen pluggen nodig hebt, blijven je kozijnen er netjes uit zien. En daarnaast schroef je kozijnschroeven er weer gemakkelijk uit. Ook daardoor blijft alles er netter uit zien. 

Formaat

Alle kozijnschroeven zijn van RVS en zijn ook geschikt voor alle materialen. Je bevestigt of verbindt je aluminium, houten of kunststof kozijnen met kozijnschroeven. Ze hebben een cilindervormige platkop en een TX-aandraaiing. Je hoeft alleen nog te kiezen welk formaat je nodig hebt. De diameter is 7,5 millimeter. Het gaat dus om de lengte van de schroeven die je moet bepalen. De juiste lengte hangt af van het gewicht van je kozijnen en van de dikte. Die bepaalt namelijk hoe diep de schroef moet indraaien.