Viswinkel bij jou in de buurt

Je kunt nu jouw vissershoed dames bestellen bij een viswinkel bij jou in de buurt. Op die manier is het voor hen heel eenvoudig om jouw bestelling te laten slagen. Je kunt namelijk direct na het bestellen deze vissershoed dames ophalen. Zij hebben deze vaak al op voorraad liggen en halen deze tevoorschijn zodra jij deze bestelt. Op die manier is het voor ons mogelijk om alles rond te krijgen en zo de beste service te bieden. Wij hebben namelijk een systeem ontworpen zodat jij direct een viswinkel in de buurt kunt vinden.

Online bestellen, daarna ophalen

De online viswinkel is ook een relatief nieuw concept. Via deze weg is het eenvoudig voor mensen om zich bezig te houden met het bestellen van de vis. De vis die wij aanbieden is heel vers. Als vis winkel ga je ook begrijpen dat de gehele cultuur rondom vis ook best mooi is om te zien. Wij hebben er ook voor gekozen om met een nieuwe manier hiermee om te gaan. We bieden dus ook de vissershoed dames aan en andere spullen om zo een breed mogelijk assortiment te hebben voor al onze bezoekers.

Tegenvallende verkopen

Het is wel jammer dat dit nog niet bekend is bij het grote publiek. De vissershoed dames is echt een mooi product maar het moet wel de aandacht kunnen krijgen van potentiële kopers. Zij zoeken namelijk altijd naar een vissershoed dames. Wij weten alleen niet hoe we dit goed kunnen bereiken. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt de vissershoed dames uit te delen aan alle betrokkenen bij dit voor geval. We kunnen er wel voor zorgen dat er meer mensen zijn die te weten komen dat ze bij ons terecht kunnen voor het product. Hopelijk krijgen wij snel de aandacht om zo ook onze andere producten tegen een geode prijs te verkopen.