Het verschil maken in battle royale spellen? Deze tips kunnen je gaan helpen!

Battle royale is een typische game mode die vaak op het allerlaatste moment door details beslist wordt. Dit artikel geeft een aantal handige tips weer waar jij van zou kunnen profiteren waardoor je  wellicht net wat vaker een overwinning over de streep kunt trekken.

Tip 1: Speel op safe

Hoewel het leuk is om het gevecht aan te gaan met andere teams, helpt het normaliter om te proberen voornamelijk onder de radar te blijven. Push bijvoorbeeld niet elk team dat je tegenkomt, maar overweeg ook je kansen zodat je ook met een volledig team richting de eindfase van het spel kunt. Soms kan een op tijd een gunstig plaatsje in de eindcirkel (bijvoorbeeld in een huis of ander gebouw) dan zeker het verschil maken.

Tip 2: Kies voor ‘high-ground’

Misschien heb je het zelf al wel ooit ervaren; bovenaan een berg staat een team die jou wel makkelijk raakt maar die jij andersom veel moeilijker kan raken, zeker als je dichtbij de berg staat. Uiteindelijk geldt natuurlijk ook dat hoe hoger je staat, hoe beter je zicht is. Ook in dit geval is vooraf positie kiezen dus super belangrijk om uiteindelijk het verschil te kunnen maken.

Tip 3: Denk tactisch na over met wie je voor de overwinning wil gaan

Uiteindelijk is een team waar je gezellig mee kunt gamen natuurlijk het allerbelangrijkst, maar als je voor resultaat wil gaan is het wel handig om met spelers te spelen die een beetje dezelfde speelwijze als jij hanteren. Als je bijvoorbeeld in het team zit met twee spelers die behoudender spelen en twee spelers die vol de aanval op zoeken, kom je in de meeste gevallen vanzelf in de problemen.

Tip 4: Kies een onopvallende skin

Ook tip 4 is een tip die zeker het verschil kan maken. Misschien lijkt een skin waarmee je speelt irrelevant, maar uiteindelijk maakt dit voor een tegenstander wel zeker het verschil. Het scheelt natuurlijk veel of je met een opvallende of juist onopvallende skin speelt. Heroverweeg de keuze van je skin om zodoende minder op te vallen. Met behulp van Apple gift cards en PSN koop je eenvoudig te goed kaarten die je kunnen helpen met het uitkiezen van een skin of het aankopen van een spel!