Trendy loungebanken voor buiten gevonden

Mijn geliefde man wilde maar al te graag loungebanken voor buiten zien te vinden. Hier heeft hij het altijd al over gehad, echter is het er nooit van gekomen. Een loungebank buiten neer zetten is tijdens de zomermaanden erg leuk. Alleen als het regent dien je deze bank zo spoedig mogelijk naar binnen te zetten, iets waar ik niet op zit te wachten. Aangezien ik voor enkele weken terug op de website van Dutch Riviera had gekeken viel het mij direct op….. Deze banken kunnen gewoonweg in de regen blijven staan! Je hoeft het dus niet te verplaatsen onder een afdakje.

Interesse weer gewekt

Dit heeft zowel bij mezelf als bij mijn man de interesse weer gewekt. Zodoende ook besloten om hier een afspraak te maken zodat wij kunnen bekijken of dat onze loungebank gerealiseerd kan worden of niet. De kosten welke zij hanteren zijn erg ideaal, stuk voordeliger als wat ik elders had gezien. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om bij Dutch Riviera een bestelling te plaatsen. Eindelijk gaat het bij ons gebeuren! Wij krijgen een prachtige loungebank voor in onze eigen tuin.