Snurkbeugel, eindelijk weer goed kunnen slapen

snurkbeugel

Vanaf het moment dat mijn man een snurkbeugel heeft, kunnen wij beidensnurkbeugel weer goed slapen. Een keer snurken is geen enkel probleem. Maar wanneer dit snurken echt een irritatie gaat geven, dan heb je een groot probleem. Elke avond als wij naar bed gaan, hoop ik een keer te kunnen slapen. Heel af en toe gaat dat lukken, maar vaak schrik ik midden in de nacht wakker. Mijn echtgenoot is dan druk bezig om bomen om te kappen, ik bedoel hiermee, hij is aan het snurken. 

Op een gegeven moment was het niet meer te doen om op één kamer te slapen. Mijn man kon hier niets aan doen, althans, dat dachten wij. Toen ik met mijn slaapproblemen bij de huisarts aanklopte kreeg ik meteen een goede tip van hem. Ik moest maar eens contact opnemen met het tandtechnisch laboratorium.

Een snurkbeugel aan laten meten bij het tandtechnisch laboratorium

snurkbeugelOmdat ik nog nooit eerder van een snurkbeugel had gehoord, hebben wij eerst een afspraak bij dit kantoor in Essen. Door middel van het contactformulier invullen, wat op de website te vinden is, hebben wij een afspraak gemaakt voor een gratis advies. Hier is het ook mogelijk om een afspraak te regelen voor het gratis maken van een afdruk van de onder- en bovenkaak. Maar eerst wilden wij weten wat zo een beugel allemaal voor mijn man kon betekenen. Tijdens deze afspraak hebben wij met onze oren staan klapperen. Hadden wij hier maar eerder van gehoord. Meteen hebben wij een beugel laten aanmeten.

Eindelijk hebben wij weer rust in huis en komen wij aan de nodige slaapuren. Nooit verwacht dat de beugel zoveel effect op het snurken kon hebben. Iedereen die met deze problemen te kampen heeft, raad ik aan om contact op te nemen met dit tandtechnisch laboratorium. De beugel heeft mijn man heel goed geholpen.