Schrijven in stijl met een vulpen!

Schrijf je ondanks onze digitale samenleving nog vaak met een pen? Erger je je vaak aan de goedkope balpennen waar je mee schrijft? Een vulpen kopen webshop biedt je heel veel keus in alle soorten, merken en prijzen. Doe jezelf een plezier en koop een goede pen van een bekend merk. Dat kán heel duur zijn, maar het hoeft niet. Merken als Parker, Waterman en Lamy hebben ook heel betaalbare modellen in de collectie. Wil je het heel persoonlijk maken, laat dan iets in de pen graveren. Dat is meestal gratis of wordt als extra voor een klein bedrag aangeboden. Dat is leuk wanneer je een pen cadeau geeft, maar waarom zou je het niet doen wanneer je een pen voor jezelf koopt?

Parker is betaalbaar

Parker is een wereldberoemd merk met betaalbare pennen in het assortiment. Vind je een vulpen toch wat ouderwets of niet prettig schrijven? Parker heeft ook mooie rollerball pennen. Tezamen met de Parker rollerball vulling is het een perfecte combinatie voor heel lang plezierig en mooi schrijven. Onderzoek heeft uitgewezen dat zelfs je handschrift verbetert wanneer je schrijft met een goede pen. Een win-winsituatie dus, de aanschaf van een mooie pen.

Montblanc, de top op schrijfgebied

Wil je meer dan betaalbaar en lekker schrijven? Waarom dan geen Mont blanc via pwakkerman.com? Dan heb je alles: een fantastische pen, status, luxe, de beste materialen, uitstraling. Een Montblanc is meer dan een pen, het is een statement. Montblanc is de Rolls Royce onder de pennen. Ideaal voor mensen die willen aangeven alleen het beste van het beste te willen en daar ook voor te willen betalen. Het verwerken van goud en diamanten in sommige van hun pennen maakt duidelijk op welke doelgroep Montblanc mikt. Montblanc is ook bij uitstek het merk pen om cadeau te geven aan een zakelijke relatie. Niet bij de eerste de beste gelegenheid, maar bijvoorbeeld bij een uitzonderlijk bedrijfsjubileum of om het afsluiten van een grote order te markeren.

Maar er is meer op schrijfgebied

Andere klassieke schrijfwaren zijn de wereldmerken Lamy, Waterman, Cross en Caran d’Ache. Stuk voor stuk merken met kwalitatief goede pennen en potloden. Was vroeger de vulpen het ultieme schrijfinstrument, tegenwoordig hebben alle grote merken ook rollerballs, fineliners en balpennen in het assortiment. Die zijn vaak iets goedkoper dan de vulpennen en in ieder geval gemakkelijker in gebruik. Veel merken produceren meer dan alleen pennen. Ook hier spant Montblanc de kroon met parfum, horloges en dure leren producten. Andere merken pakken het iets bescheidener aan en bieden notitieboekjes, opbergdoosjes en cadeauverpakkingen. Natuurlijk zijn er ook alle mogelijke vullingen voor de verschillende soorten en modellen pennen te koop. Om lekken en andere problemen te voorkomen is het aan te raden de vullingen te kopen van het merk zelf of de vullingen die door het merk worden aanbevolen.