Slaap weer als een roos de nacht door

matras topper 160x200

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je de juiste ondersteuning hebt tijdens je slaap. Maar ook andere dingen zijn belangrijk, temperatuur, comfort en ventilatie van je matras. Met een matras topper 160×200 bezit je over al deze kenmerken, voor een voordelige prijs heb je de ondersteuning van een nieuw matras. Maar voor een voordelige prijs, slapen moet iedereen goed kunnen doen al is je budget niet toereikend voor een compleet matras. 

Bed

De eigenschappen kies je zelf voor een topper 

Net als bij een matras kun je bij deze matras topper 160×200 zelf kiezen welke eigenschappen je belangrijk vindt. Of je nu van stevig houdt, of een zacht matras lekkerder vindt liggen. De toppers zijn vervaardigd in Nederland en voldoen aan de strenge eisen die de EU heeft opgelegd. Maar ook aan de kwaliteit van de materialen is gedacht, zo worden alleen de beste materialen gebruikt. De stoffen die gebruikt worden ademen, hierdoor zijn ze hygiënischer dan andere materialen. 

Ondersteunend

Stoffen komen van een betrouwbare leverancier 

Een zeer betrouwbare stofleverancier uit België draagt zorg voor de stoffen die worden gebruikt. De matras topper 160×200 beschikt over anti allergische kenmerken, hierbij is ook een keurmerk afgegeven. De hoezen voor de topper zijn door Perfecthomeshop zelf ontwikkeld, meer dan 40 maten zijn beschikbaar. Wanneer je een matrastopper besteld wordt deze direct uit het magazijn geleverd, omdat er geen dure winkelpanden zijn en winkelmedewerkers kunnen de prijzen laag worden gehouden. Met meer dan 50 jaar ervaring worden de matrastoppers ontworpen.