Op zoek naar een vakantiewoning christelijk?

Bent u op zoek naar een vakantiewoning christelijk? Een woning waar u met uw gezin een heerlijke vakantie beleeft? Dan zit u goed bij Tamarisk Villages. Wij hebben vakantiewoningen in het zuiden van Frankrijk waar u welkom bent om vakantie te komen vieren. In een vakantiehuisje op ons park heeft u geen mobiel bereik of wifi en vindt u de rust om tot bezinning te komen.

Wat maakt een vakantiewoning christelijk?

Wat maakt een vakantiewoning christelijk? De woning op zich is niet religieus. Onze huisjes zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Wel bevinden de woningen zich in een omgeving waar christelijke mensen zich op hun gemak voelen. Op het park is een pastoraal werker aanwezig die graag verdiepende gesprekken met u voert. Ook bieden we outdoor activiteiten aan vanuit een christelijke gedachtegang. Dit zijn activiteiten waarbij we aandacht hebben voor elkaar, de natuur en al het positieve om ons heen.

Online een vakantiewoning reserveren

Interesse in een vakantiewoning christelijk op ons park in Zuid-Frankrijk? Neem dan eens een kijkje op onze website waar u online een vakantiewoning kunt reserveren. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij beantwoorden graag u vraag over een vakantiewoning christelijk of helpen u bij uw boeking.