Omgaan met stress

Omgaan met stress

Het omgaan met stress klinkt een stuk makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Hoe weet je voor jezelf wat een goede hoeveelheid stress is en hoe je daar mee om moet gaan. Sommige mensen zijn meer stressbestendig dan anderen en iedereen gaat er ook nog eens op een andere manier mee omgaan. Er zijn verschillende manieren om met stress om te gaan en je kan het beste zelf verschillende mogelijkheden proberen om te kijken welke het beste bij jou past. Sommige mensen reduceren stress met een heerlijke mediteer sessie en anderen gaan liever een lekker potje boksen.

Omgaan met stress

Over omgaan met stress bij Praktijk Yugen

Neem vooral een kijkje op de website en zie het aanbod aan verschillende behandelingen en zie voor jezelf hoe ontzettend fijn het is. Soms moet je jezelf ook een beetje rust gunnen en dat kan het beste met een van de behandelingen van praktijk Yugen. Hier bieden ze bijvoorbeeld het YUGEN Less Stresspakket. Hierbij krijg je drie heerlijk ontspannende behandelingen, verder krijg je ook nog extra begeleiding en hulpmiddelen aangereikt die je helpen in beter omgaan met stress.

Omgaan met stress

Mijn persoonlijke ervaring met het Omgaan met stress

Ik heb een eigen yoga studio. Veel mensen denken dan ‘oh die is dan vast de ontspanning zelve’. Natuurlijk helpt yoga met het verminderen en omgaan van stress maar dat haalt niet weg dat het hebben van een eigen bedrijf ontzettend veel stress oplevert. Yoga helpt mij vaak enorm maar soms zit het zo diep dat zelfs yoga mij niet meer helpt. Wanneer dit gebeurd ga ik langs bij Praktijk Yugen. hier bieden ze diverse behandelingen die stress heerlijk laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Oké dat is misschien een tikje overdreven want stress gaat nooit compleet weg en daar ben ik blij mee. Zonder stress werk ik minder hard en ben ik niet zo gedreven als ik nu ben. De behandelingen zijn heerlijk rustgevend en hebben een goede werking met een nog betere prijs!