Mindfulness mediteren is goed voor een mens

Meditatie

Mindfulness mediteren is erg goed om te leren omdat je dit even terug brengt naar het bewustzijn. Mij helpt dit enorm omdat ik sterk blijf en mijn energie beter kan verdelen op een dag. Zelf heb ik een drukke baan en een druk gezinsleven. Wanneer ik even dat moment pak voor mijzelf om te mediteren dan voel ik mij hierna weer op aarde komen. Ik heb dit wel moeten leren en het lastigste vond ik om totaal te ontspannen. 

mindfulness mediteren

Mindfulness mediteren, doe jij dit al?

Zelf kan ik mindfulness mediteren dus een ieder aanraden of je nu jong of oud bent. Het is een weldaad voor lichaam en geest omdat je even naar je bewustzijn gaat. Omdat ik een zeer goede begeleiding heb gehad van de TM leraar van, nl.tm.org. Had ik mij geen beter adres kunnen bedenken. Daarom ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen op dit blog. Want ik ben er zeker van dat er meerdere mensen met mij zijn die die totale ontspanning ook kunnen gebruiken. Neem zelf maar eens een kijkje op de website naar de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt hier ook yoga trainingen volgen wat ook erg kan helpen om in balans te komen met jezelf.