Nu uitgeven, later terugbetalen: Minileningen

Als je op dit moment even geen geld hebt om uit te geven, maar wel een onverwachte uitgave moet doen, of gewoon even een dagje eruit moet, zijn minileningen een uitermate geschikte oplossing. Je kunt een klein bedrag lenen voor een korte periode, en zodra je weer geld hebt binnengekregen betaal je de lening af en is je probleem verholpen of heb je zonder in te houden kunnen genieten van een leuke dag. Misschien wil je een paar schoenen hebben die nu in de aanbieding zijn, maar toch net teveel geld kosten. Of misschien moet je binnen een paar dagen een verjaardagscadeautje hebben gekocht, maar krijg je volgende week pas betaald. Of misschien komt een oude vriend of vriendin onverwacht langs, en kijk je ernaar uit om hem of haar op een luxe diner te trakteren zonder je zorgen te maken om je financiële situatie. Voor al deze situaties kun je minileningen afsluiten. En het kan niet makkelijker en sneller dan bij Kleinbedraglenen.nl.

Kleinbedraglenen.nl
Deze website zet alle informatie over minileningen voor je op een rijtje. Hier kun je er achter komen wat een minilening is en voor welke bedragen en afbetaalperiodes je precies een minilening kunt aanvragen. Ook kun je hier uitvinden waar je het beste een minilening kunt aanvragen gebaseerd op hoe hoog je de lening bij voorkeur zou willen hebben. Bovendien kun je hier ook meer te weten komen over andere opties voor leningen, zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, of credit cards.

Ferratum minileningen
Op kleinbedraglenen.nl kun je verschillende bedrijven en websites vinden waar je minileningen kunt aanvragen en afsluiten, namelijk Geldshop, Kredietspotter, en Ferratum. Geldshop en Kredietspotter zijn echter vooral bedoeld voor hogere bedragen en langere termijnen. Als je op zoek bent naar een kortlopende lening van een laag bedrag, is Ferratum de beste plek waar je kunt zoeken. Zij bieden leningen van minimaal €100 euro tot maximaal €1500 euro aan. Voor de lagere bedragen kun je een afbetaalperiode van 15 dagen kiezen, maar voor hogere bedragen kun je dit ook verhogen naar 30 dagen, 45 dagen, of maximaal 62 dagen.