Je medeleven betuigen door het laten bezorgen van een rouwboeket

Wanneer iemand uit je omgeving komt te overlijden, zorg je graag voor een laatste eerbetoon. Helaas ben je niet steeds in de mogelijkheid om op de afscheidsplechtigheid aanwezig te zijn, maar wil je toch je medeleven betuigen. Door een rouwboeket te laten bezorgen, geef je niet alleen een laatste eerbetoon aan de overleden zelf maar laat je ook aan de nabestaanden zien dat de overleden veel voor je betekende.

Ruime keuze

De keuze in rouwboeketten is quasi eindeloos. Je kan opteren voor een klein en bescheiden boeket of voor een mooie grote krans. Het ligt er maar net aan naar wat jouw voorkeur uitgaat. In het gamma heb je verschillende formaten binnen verschillende prijsklassen. Het samenstellen van een rouwboeket is iets heel persoonlijk waarbij je graag rekening wil houden met de smaak van de overledene. Wil je een persoonlijke toets toevoegen, dan kan je kiezen voor een lint waarop je jouw boodschap kan laten drukken.

Voor wie zelf niet kan aanwezig zijn op de afscheidsplechtigheid, bestaat de mogelijkheid om het rouwboeket te laten leveren. Op die manier kan je toch nog een laatste eer betuigen zonder zelf aanwezig te zijn.