Minder administratie en meer innovatie, een vacature podotherapie

www.vacature-podotherapie.nl

De praktijk van een podotherapeut omhelst natuurlijk veel meer dan alleen het behandelen van de klanten. Helaas hoor je in de zorg de laatste jaren dat de administratie tegenwoordig meer tijd kost dan het behandelen en helpen zelf. En dat moet natuurlijk verbeterd worden. De vacature podotherapie is een van de middelen die wordt ingezet om de administratieve kanten en facilitaire dienstverlening in het algemeen, te optimaliseren.

Door middel van innovatieve software systemen te ontwikkelen worden de uren die een podotherapeut besteed aan de administratie aanzienlijk verminderd. Hierdoor kan de therapeut zijn/haar tijd weer steken in de behandelingen en de zorg verlenen die zij graag willen.

www.vacature-podotherapie.nl

Facilitaire dienstverlening in paramedische wereld. 

Maar die systemen moeten wel ontwikkeld worden en als ze eenmaal staan, moeten ze ook draaiende worden gehouden. En het liefst ook nog verbeterd. 

Een optimaal ondersteunend systeem, werkt, ook al is het op de achtergrond alleen maar in het voordeel van de klant. Hierdoor zijn er verschillende vacatures ontstaan op het gebied van technologie in de zorg algemeen, maar ook vooral op het gebied van ICT. 

De digitale wereld is niet meer weg te denken uit de zorg. 

Dus zoek eens naar een baan in de zorg en optimaliseer met jouw kennis de administratieve kant van de praktijken.