Hele leuke bijbaan Veldhoven gevonden bij McDonald’s!

Ik heb een aantal maanden geleden echt een hele leuke bijbaan Veldhoven gevonden bij de McDonald’s. Al tijdens het sollicitatiegesprek wist ik dat dit een heel fijn baantje zou zijn. De ene keer sta ik bij de kassa, terwijl ik de andere keer schoonmaak of eten aan het maken ben. Het werk is afwisselend, waardoor het eigenlijk nooit saai is!

Gezellige collega’s en flexibele werktijden

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik lekker eten kan combineren met leuk werk en gezellige collega’s. Ik kan het met iedereen heel goed vinden, dus is het eigenlijk iedere keer weer een groot feest als ik moet werken. Verder is het werk ook zeer flexibel in te delen en kan ik het prima doen naast studeren en sporten. Als ik een keertje een verjaardag of een tentamen heb, kan ik dit altijd doorgeven en dan wordt geprobeerd om hier rekening mee te houden. Het filiaal waar ik werk heeft ruime openingstijden, dus ik kan bijna altijd op een ander moment komen werken wanneer het me uitkomt. Zo kom ik meestal wel ruim aan mijn uren. Nu het vakantie is, werk ik ook weer meer uren dan normaal. Kortom, ik heb echt mijn ideale bijbaan gevonden!