Een elektromonteur Nijmegen

Een vriend van mij verhuisde vanuit het noorden van het land zijn geliefde achterna die woonachtig was in de buurt van Nijmegen.Hij kon onmogelijk bij zijn huidige baar blijven werken en was dus dringend op zoek naar een baan voor elektromonteur Nijmegen. Ik had zelf al eens ondervonden hoe moeilijk het is om snel aan een geschikte baan te komen. ik had zelf hele goede ervaringen met flextoday.nl. Een heel goed detacheringsbureau die de juiste werkgever en werknemer bij elkaar brengt.Ik adviseerde mijn vriend om daar eens te gaan kijken. Hij heeft toen direct contact gezocht en vertelt wat hij zoal te bieden had aan werkervaring voor een nieuwe werkgever.

Een fijne werkplek gevonden

Enkele dagen later was het zover. Flextoday had een werkgever gevonden.Die zocht qua profiel een elektromonteur Nijmegen precies waar mijn vriend naar op zoek was. Een goede match.Mijn vriend werkt er nu alweer een aantal maanden en hij voelt zich er helemaal thuis. Wat was hij blij dat de mensen van dit detacheringsbureau een fijne werkplek voor hem hadden gevonden. Ze luisteren goed naar je wensen en proberen je zo snel mogelijk aan de juiste werkgever te matchen. Echt helemaal geweldig en ik kan door deze positiever ervaringen dit detacheringsbureau van harte aanbevelen.