Ervaringen met een personal trainer in Son

Ik was, en ben nog steeds, wat te zwaar en heb daardoor contact opgenomen met een personal trainer in Son. Na wat zoekwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen bij www.laurascheepens.nl. Laura is een enorm enthousiaste trainer welke mij helpt op het juiste gewicht te komen en een gezondere levensstijl te gaan naleven. Haar verleden in het tennis op hoge niveau is tevens een leuk onderwerp om over te praten en je merkt dat ze de passie voor het sporten heeft. Niet alleen het voetbal en tennis wat ze gedaan heeft, maar zeker ook de krachtsport.

Wat leert zij mij zoal?

Voornamelijk twee zaken waarvan de eerste het sporten zelf is. Welke oefeningen moeten gedaan worden, hoeveel aantal keer en met welke gewichten. Door de oefeningen correct uit te voeren en te beginnen met een warming-up weet ik dat ik voorkom dat ik blessures krijg.

Het tweede deel, iets wat zeker net zo belangrijk is volgens Laura, is de voeding. Laura leert mij hoe vaak ik per dag moet eten, op welke voeding ik wel kan vertrouwen en welke ook zeker niet en wat de typische valkuilen zijn.