Bent u op zoek naar een personal trainer in basic fit Hoofddorp?

Logo-Physiq

Als u op zoek bent naar een personal trainer in Hoofddorp en omstreken dan kunt u met alle vertrouwen bij basic fit Hoofddorp terecht.  De begeleiders hier zijn ervaren Personal trainers in Hoofddorp die mensen begeleid met behulp van sport/voedingsschema’s. Het doel van een Personal trainer is om zo gemotiveerd mogelijk over te komen naar zijn of haar klanten om zo optimale resultaten te kunnen behalen. Nou als dat zo is dan bent u bij basic fit Hoofddorp aan het juiste adres, want voor de afgelopen paar maanden sinds ik me heb ingeschreven zie ik alleen maar positieve veranderingen in mijzelf. Ik voel me fitter, sterker en heb veel meer energie dan voorheen.

fitness

Mijn samengevatte ervaring!

Sinds kort heb ik mezelf ingeschreven bij basic fit Hoofddorp voor personal training. Ik zelf heb gekozen voor de Small group training want ik vind het veel fijner om met anderen te trainen dan dat ik alleen train. Vanaf het moment dat ik begon kreeg ik een voedingsschema en werd er mij verteld wat ik wel en niet mocht eten. Daarnaast werden mijn doelen en wat ik wou bereiken besproken. Om mijn eisen/doelen te bereiken moest ik volgens de begeleiders hier 2 keer per week mee doen met de trainingen, dit zou mij ongeveer 100 euro per maand kosten. Bij nader inzien van mijn trainingen en hoe ik behandeld ben als klant ben ik hartstikke tevreden!  Ik zie en voel me al stukken jonger en dit met alle dank aan de geweldige begeleiders hier. Dus als u opzoek bent naar een goede personal trainer in Hoofddorp en omgeving dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!