Een dagje uit? Dit zijn de goedkoopste pretparken in Nederland

Wil je binnenkort graag een dagje uit met het gezin, maar heb je te maken met een bepaald budget? Wanneer je naar een pretpark wilt gaan, betaal je tegenwoordig al snel een paar tientjes om binnen te komen. Helaas kan niet ieder gezin dit geld missen. Wil je goedkoop naar een pretpark in eigen land? Lees dan snel verder want hieronder zetten we de drie goedkoopste pretparken van Nederland op een rijtje. 

Duinen Zathe – Appelscha

Woon je in het noorden van Nederland? Dan is attractiepark Duinen Zathe zeker het bezoeken waard wanneer je te maken hebt met een budget. Het park is zelfs genomineerd voor het leukste uitje van Friesland. Het mag dan geen groot park zijn, maar er zijn zeker een hoop leuke attracties voor kinderen. Zo is er speciaal voor de allerkleinsten een speciaal kinderland. Kinderen van 1 en 2 jaar kunnen voor €5 naar binnen en als volwassene betaal je €18.50 voor toegang voor de hele dag. En je krijgt er ook nog eens eten en drinken bij!

Attractiepark Drouwenerzand – Drouwen

Attractiepark Drouwenerzand noemt zichzelf het voordeligste pretpark van Europa. Het pretpark biedt meer attracties dan Duinen Zathe in Appelscha en de prijs is ook nog eens lager. Drouwenerzand biedt een all-in prijs. Dit betekent dat je voor een vaste prijs niet alleen van de leukste attracties en speeltoestellen geniet, maar ook van vers fruit, broodjes, frites, snacks, koffie, thee en ijs. Tot en met 2 jaar is er geen entree ticket nodig en vanaf 3 jaar betaal je voor een online ticket €16.50 per persoon.

Attractiepark Slagharen – Slagharen

Wil je graag met de kids naar een pretpark met veel verschillende attracties? Dan is Slagharen een goede keuze. Het pretpark biedt meer dan 30 attracties voor jong en oud. Bovendien kun je er verblijven in een vakantiehuis of op de camping als je aan een dag niet genoeg hebt. Attractiepark Slagharen werkt met een dynamisch prijsbeleid; de prijzen kunnen dus verschillen per dag. Bovendien zijn er regelmatig kortingen voor Attractiepark Slagharen beschikbaar.