Windscherm voor het terras

Een windscherm geeft je gasten op het terras rust! Wellicht heb je er al bomen staan of misschien een struik. Maar wist jij dat je met een geschikte scherm de gast rust kan geven die zij zoeken? Heerlijk bij jou op het terras zitten en genieten van het diner. Wat wil jij als ondernemer nog meer?

windscherm

Zelf ben ik sinds een kleine vijf jaar ondernemer in hart en nieren. Ons restaurant hebben wij toen die tijd geopend en tot op de dag van vandaag blijft het een plezier om er naartoe te gaan. Echter begon ik vorige week te merken dat ons terras er nogal “saai” uitziet. Daar wilde ik maar al te graag verandering in zien te brengen, alleen wist ik nog niet hoe. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht heb ik voldoende mogelijkheden gezien, waaronder de windscherm ook!

Onze windscherm besteld

Doordat je eerst een offerte op kan vragen, weet je precies wat de kosten bedragen. Dit was voor ons geen probleem en nog geen vijf minuten later hadden wij de offerte opgevraagd. Nog geen uur later kregen wij het al terug! De prijzen die erin vermeld werden waren erg aantrekkelijk. Dit konden wij gewoon niet afslaan!