Tesla, het vlaggenschip van elektrisch rijden

Wie kent het niet: Tesla. Het Amerikaanse bedrijf is een van de pioniers als het aankomt op elektrisch rijden. Dat het bedrijf in de afgelopen jaren zo enorm hard is gegroeid is dan ook voor niemand een verrassing. De Tesla model S is sinds de introductie ervan een mateloos succes over de hele wereld en met de toevoeging van andere modellen aan het assortiment is Tesla echt een begrip geworden binnen de autowereld. Veel mensen hebben dan ook een Tesla voor de deur staan. Dat is natuurlijk een mooi gezicht, maar zonder Tesla laadpaal heb je er eigenlijk niet zo veel aan. Het is tenslotte een stuk makkelijker om je auto thuis op te laden dan bij een openbaar laadstation.

Het gemak van thuis opladen

Elke dag met een volle accu beginnen en de rest van de dag geen stress hebben dat je zonder stroom komt te zitten, dat wil toch iedereen. Als je je elektrische auto thuis oplaad weet je altijd precies waar je aan toe bent. Je laadpaal is altijd beschikbaar, dus je hoeft nooit op andere mensen te wachten totdat hun auto vol is en je hoeft er ook niet bij te blijven als de auto aan de stroom zit. Kortom, een laadpaal aan huis geeft enorm veel rust en gemak. Bij Soolutions bestel je gemakkelijk online een laadpaal waardoor je zelfs daarvoor niet het huis uit hoeft.

Niet alleen maar auto’s

Hoewel Tesla verreweg het meest bekend staat voor zijn auto’s, is dat niet het enige wat ze doen. Ze ontwikkelen namelijk ook zonnedaken en energieopslagsystemen. Dit past natuurlijk precies in het beeld dat we van Tesla hebben: een bedrijf dat zich focust en sterk maakt voor duurzame energie. Wanneer je bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak hebt liggen kan deze energie gebruikt worden om jouw laadpaal van energie te voorzien en zo op een volledig duurzame manier je auto op te laden.