Pennen voor de zaak nodig?

Nu we door het coronavirus vaak weer thuis moeten werken, zullen veel werknemers steeds minder gemotiveerd worden om hun werk gewoon goed te blijven doen. Het is namelijk niet meer eventjes een dagje thuiswerken, maar het gaat nu al maanden op deze manier door. Dit is niet alleen voor de werknemers een uitdaging, maar werkgevers hebben het er ook lastig mee. Veel mensen die thuis werken geven namelijk aan dat er maar weinig dynamiek is, aangezien ze de gehele dag nu thuis zitten. Daardoor gaan mensen al snel minder bewegen en kunnen er ook zelfs lichamelijke en psychische klachten gaan optreden. Het is dus belangrijk om als werkgever goed contact te blijven houden met de werknemer, en ervoor te zorgen dat ze gemotiveerd blijven om hun werk te doen. 

Laat waardering blijken

Naast het contact blijven houden is het belangrijk dat je vervolgens ook je waardering laat blijken aan de werknemers, zodat ze goed gemotiveerd kunnen blijven. Een manier om dit te doen is door bijvoorbeeld een klein cadeautje aan je werknemers te geven in de vorm van bijvoorbeeld een gegraveerde cross pen. Hiermee kan je laten zien dat het bedrijf tijd en aandacht steekt in het onderhouden van de band tussen werknemer en werkgever. Zo kan je bijvoorbeeld er ook voor zorgen dat wanneer ze een nieuwe vulling kopen moeten, dit niet van hun eigen salaris afgaat, maar ook gewoon door het bedrijf geregeld wordt. Vaak zijn het namelijk de kleine dingen die heel goed laten zien wat de werknemer betekent voor het bedrijf. 

Naast de vorm van een cadeautje, kan je ook jouw waardering laten blijken door middel van een bedrijfsuitje. Zo kan je bijvoorbeeld een online quiz doen met elkaar en dan degene die wint een een klein prijsje geven, bijvoorbeeld de pen van hierboven. Zo kan je in deze corona tijd toch nog een leuke tijd hebben met alle werknemers van het bedrijf, en zorg je er gelijk voor dat ze meer gemotiveerd raken voor hun werk. Helaas zit je tegenwoordig wel vast aan de opties die mogelijk zijn onder de corona maatregelen, je kan namelijk niet meer zomaar met zijn alle uit eten gaan of een grote barbecue gaan organiseren. Gelukkig zijn er online meer dan genoeg alternatieven te vinden voor leuke en geschikte uitjes die mogelijk zijn tijdens deze corona tijden. 

Persoon Schrijven Op Wit Papier
v

Gepersonaliseerde pennen kopen

Wanneer op zoek gaat naar waar je gepersonaliseerde pennen het best kan kopen, dan kom je al snel bij heel veel verschillende sites uit die elk weer een eigen praatje hebben over waarom zij de beste zullen zijn. Het maakt gelukkig met dit soort pennen niet heel erg uit waar je ze laat bestellen, maar als je speciale eisen hebt over de kwaliteit van de pen en hoe en wat je erin wil laten graveren, is het wel verstandig om niet bij de eerste de beste die je tegenkomt te gaan bestellen. Kijk vooral namelijk even bij de andere bedrijven om een goed beeld te krijgen van wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat past bij jouw bedrijf.