Op zoek naar een goede baan in de agrarische wereld?

Als je op zoek bent naar een goed werving en selectiebureau dan zit je bij Ceres goed! Zij zijn een internationaal agri recruitment en food recruitment bureau. Zij helpen je graag als je op zoek bent naar een goed werving en selectiebureau die jou kan helpen jouw droombaan te vinden. Ben je op zoek naar personeel dan zit je ook goed bij dit bedrijf. Door hun specifieke kennis van de markt en een juiste benadering van kandidaten kunnen zij ervoor zorgen dat beiden partijen tevreden aan het werk kunnen. 

De snel veranderende food en agribusiness vraagt om een geheel nieuwe aanpak en daarom pakt Ceres het net even anders aan dan de andere bureaus. Zij werken snel, betrouwbaar en efficiënt en begeleiden de kandidaat en de werkgever vanaf het begin tot aan het ondertekenen van het arbeidscontract.

Zij houden zich onder andere bezig met: biotechnologie, animal health, tuinbouw en akkerbouw van de agri. Er zijn diverse functies waar zij voor werven te weten: Sales en Marketing, Supply chain, Finance en HR. Wil je precies weten wat zij voor jou kunnen betekenen kijk dan op de site door op een van de blauwe linkjes te klikken. Je komt dan vanzelf bij hen op de site terecht: agri recruitment agency of ceres recruitment.

Vind goed personeel

Goed personeel vinden is altijd een uitdaging maar zij helpen jou er graag bij. Zij proberen niet alleen goede kandidaten te vinden maar zij zoeken ook die persoon die goed bij jouw organisatie past. Door goed te werven kan men makkelijk agrarische sector vacancies vinden en maken zij een selectie uit de kandidaten. Voordat zij een vacature uitzetten helpen zij eerst de werkgever met het versterken van de Employer Brand zodat de werkgever zich aantrekkelijk kan positioneren op de markt. 

Ook stellen zij samen met de werkgever een functieprofiel op. Door middel van mediacampagnes trekken zij de aandacht van werkzoekende kandidaten en komt men met geschikte personen in contact. De kandidaten die het meest geschikt lijken worden uitgenodigd voor een gesprek op het kantoor van de recruiters. De beste matches mogen door in het sollicitatieproces.

Ben je op zoek naar een medewerker op een hoge management of directiefunctie die jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Ceres is deskundige op het gebied en in het zoeken naar kandidaten op topniveau voor banen in deze sector. Wanneer de juiste mensen bij jou op de goede plek zitten kunnen zij zeker het verschil maken. Ook kunnen zij voor jou geschikte kandidaten vinden die niet nu op zoek zijn naar een baan maar wel altijd open staan voor een leuke en uitdagende functie.