Lekker warm de winter door met een Herno jas voor heren

Als je buiten moet met guur weer, regen, wind en sneeuw, dan is een degelijke jas een echte must. Een Herno jas voor heren is speciaal ontworpen om zware weersomstandigheden te trotsteren. Herno is namelijk opgericht na WOII in het Noorden van Italië. De Alpen brengen in die streek zeer gure temperaturen, mist en sneeuw. De ontwerpers zijn vanaf het begin van de oprichting constant op zoek naar nieuwe technologieën om het lichaam optimaal te beschermen.

Waarom een Herno jas voor heren kiezen

Herno gaat voor kwaliteit en Italiaanse afwerking tot in de details. Ze kiezen voor twee categorieën van jassen voor heren. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Herno jas voor heren met een sportieve look. Deze zijn ideaal voor wandelingen in de sneeuw, om mee te nemen op skivakantie of gewoon als je graag buiten bezig bent. Anderzijds vind je bij Herno jassen voor heren die gekleder zijn. Dit type van jas is ideaal voor in de stad of om naar een feestje te gaan. Aan beide soorten jassen merk je dat Herno let op details. Kijk maar naar de stiksels, de inzet van de zakken en de knopen bij de sportieve modellen. Bij de geklede jassen is er aandacht besteed aan het wegwerken van de sluiting en ook aan de chique look.

Ga voor warm en kies voor Herno

Herno jassen zijn warme en comfortabele jassen. De vulling is van de hoogste kwaliteit en toch voelen deze jassen niet verstikkend aan. De stof waaruit elke jas is gemaakt is ademend. De jas voelt soepel aan en je hebt optimale bewegingsvrijheid, ook als gaat het om dikke jassen. Vooraan kun je de twee helften voldoende over elkaar heen slaan, de jas kan hoog dichtgemaakt worden en valt lang. Zo ben je helemaal beschermd en voel je geen kou. Herno zorgt deze winter voor jou, zowel qua stijl als qua functionele kledij.