Klantenservice opleiding

klantenservice opleiding

Een klantenservice opleiding en het diploma dat je krijgt bij het afronden van de opleiding geven jou een streepje voor op je sollicitatie voor een functie als klantenservice medewerker. Een klantenservice opleiding kun je in een jaar halen. En daarvoor hoef je maar naar één les per week! Die les duurt wel drie uur en je zal ook huiswerk moeten maken voor de klantenservice opleiding. Maar je hebt dan na 40 weken wel twee diploma’s als je de klantenservice opleiding aan dit instituut volgt. Overal in Nederland zijn er leslocaties voor de klantenservice opleiding.

Ochtend of avond lessen

Je kunt dus kiezen waar je de opleiding wil volgen. Je moet eens per week een les volgen voor 40 weken lang. Per locatie verschillen de startdata voor de klantenservice opleiding. Je kunt op deze pagina zien waar de lessen in jouw buurt worden gegeven. Dan kun je kiezen of je de lessen in de avond of in de ochtend wil volgen. Het is dus maar op één dag per week, maar je moet dan wel op die dag elke week van 9 tot 12 of van 7 tot 10 naar de les kunnen. De optie van 9 tot 12 is in de ochtend, de optie van 7 tot 10 is in de avond. 

klantenservice opleiding

Twee diploma’s

Je volgt de eerste 30 weken een opleiding tot administratief medewerker. Aan het einde van dit deel van de opleiding, maak je een examen. Als je voor dat examen een voldoende haalt, ontvang je je eerste diploma. Daarna heb je nog 10 weken de klantenservice opleiding als vervolgopleiding. Hier maak je ook aan het eind een examen. Met een voldoende voor het examen, behaal je dan je tweede diploma. Zo heb je in één opleiding twee diploma’s behaald.