Kerstgeschenken personeel: een kerstpakket is de beste optie

kerstgeschenken personeel

Tegenwoordig zoeken veel mensen hele creatieve ideeën voor kerstgeschenken personeel. Soms valt dat in de smaak, en soms minder. Ik heb wel eens een borrelhapje gekregen van bamboe bijvoorbeeld. Een duurzame optie, zo vond de werkgever, maar een behoorlijk nutteloos cadeau dat bovendien behoorlijk goedkoop aanvoelde voor mij en mijn collega’s. We hadden nog liever niks gekregen. Dit is naar mijn mening een van die gevallen waarvan ik denk: don’t fix what ain’t broken. Een kerstpakket is een super optie voor alle bedrijven. Zaak is wel dat deze goed gevuld wordt met producten die mensen daadwerkelijk willen en kunnen gebruiken. Geen rare producten die je normaal nooit zou kopen.

kerstgeschenken personeel

Vul je kerstpakketten goed en gevarieerd

Kerstgeschenken personeel: het is daarom zaak ervoor te zorgen dat je kerstpakketten goed vult, met producten waar iedereen iets aan heeft. Je kunt wijn of bier toevoegen, maar voeg ook een feestelijk optie toe voor mensen die geen alcohol drinken. Zorg dat het geen goedkoop bij elkaar geraapt zooitje is, maar zorg voor een goed verzorgd, en stevig gevuld pakket met goede producten.

Dat is altijd het voornaamste volgens mij met een kerstpakket, dat het ervoor zorgt dat je personeel zich gewaardeerd voelt. Sommige kerstpakket doen juist het tegenovergestelde, dat wil je voorkomen.