Glas reparatie iPhone Rotterdam

Het kan iedereen overkomen. Je bent een appje aan het sturen naar een vriend of je laat een video zien en opeens valt je telefoon zo op de grond. Nu is je hele scherm kapot. Wat doe je nu? Matrix Connection is de plek waar je jouw telefoon voor een voordelige prijs kan laten repareren. Ze verzorgen een goede glas reparatie iPhone Rotterdam voor een voordelige prijs en met hoge kwaliteit onderdelen.

Nog veel meer dan glas reparatie iPhone Rotterdam

glas reparatie iPhone Rotterdam

Naast het repareren van iPhones kunnen ze ook je Samsung telefoon weer helemaal de oude maken. Als het gaat om Apple maken ze alle telefoon van de iPhone 5 tot aan de iPhone 7 plus. Bij Samsung maken ze telefoons vanaf de Samsung Galaxy S3 tot aan de Samsung Galaxy S7 Edge. Bij Matrixx Connection hebben ze echte experts werken als het gaat om telefoons repareren. Ze hebben al vele telefoons mogen maken en zijn daarom op alles voorbereid en weten precies wat ze moeten doen.

De winkel van Matrix Connection

De winkel van Matrix Connection is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Dit heeft vele voordelen. Terwijl je telefoon wordt gemaakt kan je even gaan winkelen of gaan lunchen in het centrum van Rotterdam.

Meer verhalen