Drie tips om de tuin helemaal klaar te maken voor 2024

Het voorjaar komt alweer snel in zicht en misschien is dit dan ook wel helemaal het moment om de tuin klaar te maken voor de lente. Kijk jij er al naar uit om de dagen met een fijn zonnetje in de eigen tuin te besteden? Lees dan zeker even onderstaande tips even door.

1. Kies voor een kunstgrasveldje

Het gras in de tuin vervangen voor kunstgras is ideaal als je iets minder onderhoud in de tuin wilt gaan uitvoeren. Kunstgras hoeft natuurlijk niet gemaaid te worden en gesproeid te worden. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat het gras kapot gevoetbald wordt door de kinderen omdat kunstgras veel langer mee kan dan het normale gras. Om het kunstgrasveldje helemaal af te maken is het misschien leuk om een bijpassend goaltje aan te schaffen.

2. Overweeg de aanschaf van een nieuwe lounge set voor op de veranda

Misschien is dit wel het juiste moment om te kiezen voor een nieuwe lounge set. Wellicht ben je toe aan iets nieuws, wil je de tuin van een opknapbeurt voorzien of is de oude lounge set aan vervanging toe. Neem eens een kijkje op veranda kopen of veranda zonwering om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn voor jouw eigen veranda!

3. Zet een fijne barbecue in de tuin neer

Naast dat eten van de barbecue heel lekker kan zijn, is een middag of avond met vrienden, familie of bekenden tegelijkertijd ook erg gezellig. Met behulp van een fijne barbecue zul je merken dat je ook sneller geneigd bent om deze te gebruiken voor het bereiden van een lekker maaltje. Voordeel van de barbecue is ook dat je tegelijkertijd afwisselende gerechten kunt klaarmaken, zeker als het bezoek verschillende wensen qua eten heeft.