De zwemluier

Lees hier over de zwemluier van Kidzstore. Op de zwemluier zitten de leukste printjes zoals; walvissen, flamingo, happy turtles, maki aapjes, vossen, beren, konijnen, bad eendjes, dinosaurus, krabben, ananas, blauwe schildpadden, blauwe walvissen, blauwe vissen, koeienvlekken, zigzag strepen, happy fish, bloemen, alpaca, groene bladeren, ananas bloemen, luchtballon, roos, pelikaan, mine, lemon, kikker, en veel andere kleuren walvissen. Naar het zwembad gaan in zo’n kleurige comfortabele luier is een feest voor zowel de kleine als voor de ouder. De levering van de zwemluier is snel omdat Kidzstore veel op voorraad heeft, het schrijft zelfs over 24 uurs levering, en de prijs is laag.

Kidzstore, speciaal voor de prijs- en milieubewuste ouder

Naast de zwemluier heeft Kidzstore ook oefenbroekjes en wasbare luiers. De oefenbroekjes hebben evenals de zwemluier ook van die leuke printjes zoals ruimtevaart taferelen. De wasbare luier is misschien het meest sprekende waar Kidzstore voor staat. Willen we de aarde goed doorgeven aan de volgende generatie, en dat willen wij, dan moeten we met z’n allen de afvalberg verkleinen. De tijd van een vuilnisbak vol met plastic luiers die niet afbreekbaar zijn moet achter ons liggen, vroeger deden ze luiers hergebruiken, en dat is nu terug. Bij de prijs- en milieubewuste moderne jonge ouders is vraag naar hergebruik, en Kidzstore speelt op de vraag in.

Op internet staat onafhankelijke informatie omtrent de zorg voor de aller kleinsten

Deskundigen vanuit consultatiebureaus en de kraamzorg publiceren veel op internet. Aldaar zijn zij enorm te spreken over de wasbare luier. Er staat ook een berekening wanneer het omslagpunt is met de kosten. Dat omslagpunt is best snel bereikt afgezien dat er misschien nog een broertje of zusje komt. In ieder geval is informatie die bij Kidzstore ontbreekt op andere sites te lezen. Kidzstore is dan ook de winkel die inspringt op de vraag vanuit prijs- en milieubewuste jonge ouders. Ouders die voor duurzaam willen gaan zonder nog maar iets in te leveren op comfort van het kind.