Bitcoin kopen?

Heb jij de behoefte om Bitcoin te kopen? Dat gaat heel gemakkelijk via Bitvavo. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is een account aanmaken met een Bitcoin Wallet. Als je dit hebt gedaan kan je geld storten en kan je aan de slag gaan met Bitcoin. Je kan op Bitvavo, Bitcoin kopen en verkopen en het gaat allemaal heel snel en simpel in zijn werk.

 Kenmerken Bitcoin

Bitcoin was de eerste valuta die gebruik maakte van de blockchaintechnologie op grote schaal. Eigenlijk komen alle andere currency’s voort ui deze coin. Verder zorgt Bitcoin ervoor dat ze een beter bescherming geven tegen diefstal en fraude. Dit doet Bitcoin met proof of work. Proof of work betekent dat er een bevestiging is dat er iets is betaald of overgemaakt en komen ook nog andere gegevens bij. Over de Bitcoin wordt veel gepraat en gespeculeerd, hierdoor kunnen de prijzen van de Bitcoin eg snel stijgen en dalen waardoor de volatiliteit van deze coin erg hoog is. Omdat deze currency zo volatiel is, is dit een erge handige coin voor daytraders, omdat de waarde snel kan veranderen in een korte tijd.

 Zelf ook een gokje gaan wagen?

Omdat ik altijd wel in ben voor nieuwe dingen, heb ik mij verdiept in de aanschaf van een Bitcoin. Mijn interesse werd helemaal gewekt toen een collega op het werk kwam met de mededeling dat hij een flinke winst had geboekt. Ook hij had meerdere coins aangeschaft en inmiddels al een flinke winst op gemaakt. Natuurlijk is de aanschaf van zo een munt geen garantie op winst. Het blijft altijd een gok en die kan ook negatief uitvallen. Via de website van Bitvavo.com zie je al een duidelijk uitleg over deze valuta. Maar mocht je ondanks deze duidelijke uitleg toch nog vragen hebben, dan is het mogelijk om hier een contact over te nemen met een medewerker. De medewerkers hebben allemaal een passie voor deze valuta en daardoor kunnen zij antwoord geven op verschillende vragen.

Ben jij na het lezen van deze blog ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een Bitcoin aan te schaffen, kijk dan op de website van Bitvavo.com. Lijkt het jou ook interessant om een Bitcoin aan te schaffen, dan moet je als eerst een account aan maken. Dat is makkelijk online allemaal te regelen. Binnen een paar stappen kan het allemaal geregeld zijn. Echter moet je aan een paar voorwaarden voldoen, ook deze zijn allemaal op deze site te vinden. Een belangrijke voorwaarde is dat je 18 jaar of ouder moet zijn om aan de aankoop van een munt te kunnen beginnen.

 Verwachting Bitcoin

Bitcoin gaat nu ook gebruik maken van de SegWit adoptie en het lightning netwerk, waardoor het veel makkelijker zal zijn om Bitcoin te gebruiken als een betaalmiddel. Ook lijkt de politiek, Bitcoin steeds meer te waarderen. Ik denk dus dat er steeds meer vraag zal zijn naar Bitcoin waardoor de waarde zal stijgen. Een goede coin om te investeren is het zeker. Hoezo zou jij geen Bitcoin kopen?