Ben jij al bekend met Visma Nmbrs? 

loonadministratie software

Misschien heb je al een keer eerder van Nmbrs gehoord. Dit is een HR-Tech dienstverlening die helpt met het implementeren en onderhouden van HR-processen. Onder andere het inrichten van verlof- en verzuim modules tot het teken van documenten. Ervaar de gebruiksvriendelijke loonadministratie software zelf. 

Het is belangrijk dat alle systemen altijd kloppen. Zeker systemen die belangrijk zijn voor jouw medewerkers zoals beloningssystemen, maar ook het salaris. Data zoals dit moet altijd inzichtelijk zijn voor de werkgever en werknemer. 

loonadministratie software

Diverse HR-taken uitvoeren

Profiteer met Nmbrs en ervaar een systeem waaruit je alles vanuit een scherm kan doen. Zo is het mogelijk om vele HR-taken binnen het systeem uit te voeren. Enkele taken die je binnen de software kan uitvoeren zijn: 

  • Verlof- en verzuim module
  • Beoordelingen en functioneren
  • E-mail integratie
  • Een digitaal dossier, denk hierbij aan opleidingen en verzekeringen bijvoorbeeld. 

Waarom zou je Securex inschakelen? Nou, Securex helpt jou waar Nmbrs stopt. Dit betekent dat als jij bepaalde dingen geregeld moet hebben, maar je dit zelf niet kan dit bedrijf je hierbij helpen. Het uitvogelen van een nieuwe software kan behoorlijk uitdagend zijn. Het is daarom fijn dat er een bedrijf is die je hierbij kan helpen. Dit bedrijf heeft meerdere niveaus waarbij ze je kunnen helpen. Wil je graag hulp, maar ook dingen zelf regelen? Dit is zeker mogelijk. Bekijk de niveaus en neem vandaag nog contact op!