Bekijk het assortiment van jip kantoorartikelen

jip kantoorartikelen

Maak hier kennis met Jip Snel, de bedrijfssupermarkt met een hele ruime keuze aan Jip kantoorartikelen. Niet alleen kan je hier mooie en stevige werkschoenen vinden, maar ook diverse andere artikelen, zoals:

  • Verpakkingsmateriaal
  • Kantoorproducten
  • Werkkleding
  • EHBO

En zo zijn er nog veel meer categorieën hier te vinden, met diverse producten die te koop zijn. Zeker de moeite waard wanneer je iets voor jouw bedrijf of voor je werk nodig hebt. Je kan het hier makkelijk vinden en bestellen. Een leuke actie is dat je bij een bestelling van meer dan €300,- een emmertje snoep gratis krijgt. 

jip kantoorartikelen

Een zeer uitgebreide keuze

Je kan het zo gek niet verzinnen of het is hier online wel te vinden. Zelfs de schilders kunnen hier goed slagen. Ook hier is een enorme keuze te vinden aan kwasten, ladders, afdekfolie en ga zo maar door. Zelfs kleding voor deze schilders is hier te verkrijgen. Neem gerust een kijkje op deze website om te kijken welke materialen je allemaal kan gebruiken en bestellen. 

Ook de schoonmakers kunnen hier hun materialen bestellen. Ook hier zijn diverse schoonmaakmiddelen te bestellen. Het assortiment van Jip Snel is bijzonder groot en daarom zeker de moeite waard wanneer je op zoek bent naar een bepaald artikel. Alle artikelen die hier te koop zijn, staan op alfabetische volgorde. Zo is het nog makkelijk om een bepaald artikel in dit grote assortiment te vinden.