Bedrukte adventskalenders

advenstkalender

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis, een belangrijk christelijk feest. De adventskalendertraditie is van oudsher in Duitsland en Oostenrijk het sterkst aanwezig.

Advent is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. In de adventsperiode bereiden christenen zich voor op het kerstfeest. De adventstijd duurt maximaal vier zondagen.

Een adventskalender telt de periode af van de laatste 4 weken voor kerst. Dus vanaf 1 december tot aan 24 december. In een adventskalender zitten 24 vensters. Elke dag mag een venster worden opengemaakt en achter het venster bevindt zich dan een lekkernij ( chocolade).

De adventsperioden wordt wereldwijd gevierd. Niet iedereen staat altijd stil bij de achtergrond, de meeste mensen vinden het gewoon leuk om elke dag een luikje open te maken en een verrassing te vinden.

De adventskalender is een perfect relatiegeschenk. De adventskalender heeft namelijk een aantal voordelen die veel andere relatiegeschenken niet hebben. Wij benoemen hier de grootste pluspunten van de adventskalenders als relatiegeschenk.

advenstkalender
  1. Groot bedrukkingsoppervlak. De adventskalender kun je in zijn geheel ( voor en achterzijde) in full colour bedrukken. Dat maakt dat uw logo, bedrijfsnaam of boodschap altijd gezien wordt door de ontvanger. U kunt uw eigen uitstraling en bedrijfsfilosofie uitdragen op de kalender en de kalender helemaal eigen maken.
  2. De adventskalender wordt 24 dagen lang elke dag gebruikt om een vakje open te maken. Men ziet dus 24 dagen lang elke dag uw naam en logo.
  3. De adventskalender bevat iets lekkers en is verrassend, dat maakt het tot een heel leuk relatiegeschenk
  4. De advent is een wereldwijd gebruik l. U kunt de adventskalender dan ook inzetten voor uw klanten, relaties en medewerkers in het buitenland
  5. De adventskalenders zijn aantrekkelijk geprijsd en passen dus in bijna ieders budget.
advenstkalender

Meer weten over dit leuke relatiegeschenk? Bekijk ons assortiment aan adventskalenders hier. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van bedrukken, levertijden of prijzen? Bel of mail met ons wij informeren u graag. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0546-433120 of via de mail info@businessgifts4you.nl