4 trends van deze winter

We hebben weer de onderzoek gedaan naar de leukste trends van deze winter. Wat kan er dit najaar niet ontbreken in je kledingkast? Welke kleuren gaan we veel zien? Welke trends zijn terug van weggeweest? Wij vertellen het je in deze blog!

Alles is groot

Een andere leuke trend van dit najaar is oversized kleding. Zo zien we veel grote, lange jassen en mantels. Ook zien we veel grote, wijde truien en hoodies. Deze kun je eenvoudig bestellen via expresswear.nl. Ze zijn niet alleen heel modern, maar ook nog eens heel lekker warm. Vooral de lange, grote jassen zijn ideaal in de winter!

De kleur van deze winter: zwart

Deze winter gaan we weer veel zwart zien in alle kledingwinkels. Dit klinkt misschien saai maar dat is niet zo. Het zwart heeft namelijk een romantisch tintje. Het wordt namelijk veel gecombineerd met kant, zilveren details en bloemen patronen. Hierdoor is het zeker niet saai. Zwart is een mooie klassiek, chique kleur die elke outfit stijlvol kan maken.

De ruit is weer terug

Opvallend is dat we de ruit veel gaan zien deze winter. De ruit is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. We zien geruite broeken, geruite rokken en zelfs geruite blazers zoals de Helena hart blazer. De ruit is echt een winters patroon en het geeft je outfit een speelse uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens stijlvol en chique. Een ander patroon dat dit najaar veel terugkomt is de slangenprint. Deze zien we vooral op accessoires zoals tassen, maar ook op schoenen.

Jaren 80 stijl

Dit najaar zien we veel invloeden van de jaren 80 terugkomen in de mode. Zo zijn we veel grote schouders en schoudervullingen. Ook zien we veel jaren 80 kleuren zoals goud en metallic. Tijdens de feestdagen kun je bijvoorbeeld gaan voor een leuk metallic jurkje. Ook grote oorbellen zijn weer helemaal in deze winter.