10 mode Trends voor de Zomer

Wat ga je aantrekken deze zomer? Ga je voor de een of andere hot trend, of kies je gewoon iets wat bij jou past? In dit blog post geven we je 10 ideeën over fashion trends die dit jaar helemaal in zijn. Van kleurrijke prints tot lichte stoffen: er is voor ieder wat wils!

Kleurrijke prints en accessoires zijn helemaal in deze zomer! Wees niet bang om wat kleur toe te voegen aan je outfit; het maakt je er alleen maar vrolijker uitzien. Een andere trend die we dit jaar veel zien, is luchtigheid. Denk aan lichte stoffen en dunne materialen – perfect voor een warme dag. Hieronder een aantal fashion trends voor deze zomer.

Kleurrijke prints zijn een grote trend deze zomer. Heb je geen idee wat je hiermee aan moet? Wees niet bang, wij helpen je een handje! Een manier om kleurrijke prints in je outfit te verwerken, is door ze toe te passen in één item. Kies bijvoorbeeld voor een paar oorbellen of een opvallende ketting. Of ga voor een felgekleurde blouse en draag er een donkerder broek of rok bij.

Luchtige kledingstukken zijn helemaal in deze zomer. Ze houden je namelijk lekker koel wanneer de temperaturen stijgen. Bovendien zijn ze ook nog eens heel comfortabel om te dragen! Deze kledingstukken zijn perfect voor een dagje naar het strand of een wandeling in het park. Kies bijvoorbeeld voor een luchtige jurk, een maxi rok of een licht shirt.

Lichte stoffen zijn perfect voor een warme dag. Ze houden je namelijk lekker koel wanneer de temperaturen stijgen. Bovendien zijn ze ook nog eens heel comfortabel om te dragen! Kies bijvoorbeeld voor een luchtige jurk, een maxi rok of een licht shirt.

Wil je dit jaar iets anders aantrekken dan de rest van je vriendinnen? Ga dan voor retro prints en patronen! Deze prints en patronen doen het altijd goed en zorgen ervoor dat je er opvallend uitziet. Een andere optie is om voor een uni kleur te gaan. Dit maakt je outfit simpel, maar toch fashionable.

Kortom, er zijn genoeg fashion trends waaruit je kan kiezen deze zomer! Ga voor wat bij jou past en voel je vrij om te stralen! meer over mode, beauty en lifestyle lezen? Neem dan eens een kijkje op de blog van vrouwenvandaag.nl of fashionvandaag.nl.