De hele winter warme voeten met Glerups sloffen

glerups sloffen

Draag je in de winter graag sloffen om je voeten lekker warm te houden? Veel mensen hebben last van koude voeten tijdens de winter. Sokken zijn dan vaak niet genoeg om de voeten voldoende op te warmen. Sloffen zijn integendeel een stuk warmer. Ze zijn dikker dan sokken, waardoor de warmte beter binnen de slof blijft. Heb je al eens gehoord van Glerups sloffen? Dit zijn sloffen die erg stevig zijn, maar ook een leuk uiterlijk hebben.

Altijd warme voeten

Glerups sloffen worden gemaakt van schapenwol. Hierdoor blijven jouw voeten goed warm gedurende de koude dagen. Van het wol wordt eerst naaldvilt gemaakt en dat wordt vervolgens omgezet in de sloffen. Wol is een materiaal dat goed ademt, waardoor jouw voeten niet te warm zullen worden en je vervolgens zweetvoeten zal krijgen. Je kunt daarom ook met blote voeten in de sloffen rondlopen. Daarnaast kun je ze gewoon in de wasmachine doen op dertig graden. Het wordt wel aangeraden om ze met speciaal wolwasmiddel te wassen. 

glerups sloffen

Ook buiten op sloffen lopen 

De sloffen van Glerups zien eruit als enkellaarsjes. Hierdoor kun je ze ook dragen wanneer je bezoek hebt of als je naar buiten gaat. Niemand zal doorhebben dat je op sloffen loopt! Er zijn ook speciale sloffen voor buiten, deze hebben een wat hardere zool. De sloffen zijn in diverse kleuren beschikbaar en hebben handige inkepingen in de zijkant waardoor je ze makkelijk en snel aan kunt trekken.