Blokkeer de zon met stijlvolle uitvalschermen

Het is uiteraard fijn als de zon gezellig naar binnen schijnt in je woning. Het licht zorgt meteen voor een fijne comfortabel sfeer en de warmte is in de winter bijvoorbeeld altijd welkom. Als de zon via de ruiten de temperatuur in de woning kan opwarmen, dan is dat uiteraard des te beter. Als de zon in de avond naar binnen kan schijnen, dan geeft het juist heel veel sfeer, omdat de zon in de avonduren zo mooi geel is. In de ochtend schijnt er vaak een fel wit licht naar binnen en overdag staat de zon dan weer te hoog. De zon kan dan wel naar binnen schijnen, maar tovert geen gezellige lichtstralen op de muur. Het is dan vaak gewoon mooi licht in huis. Het is uiteraard wel afhankelijk van je woning, de positie van de ramen en het seizoen. In de zomer staat de zon veel hoger aan de hemel en is het in de avond ook langer licht. In de winter heb je om 4 uur al van die gezellig gele lichtvlakken op de muur. Ondanks al deze voordelen, is het niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn. Die zon kan ook een doorn in je oog zijn. In dat geval is het dan ook goed als je iets aan die zon kunt doen. Dat kan bijvoorbeeld door uitvalschermen te installeren. Deze kun je gemakkelijk boven de ramen plaatsen. Zodra de zon dan schijnt, dan kun je de uitvalschermen laten uitvallen, zodat deze de zonnestralen blokkeren. Deze schijnen daardoor niet meer naar binnen en ook niet op de ramen. Met gordijnen kun je immers ook voorkomen dat de zon naar binnen schijnt, maar daarmee voorkom je niet dat de zonnestralen op de ruiten schijnen. Tevens blokkeer je meteen al het uitzicht als je de gordijnen dichtdoet. Als je hoog woont en je uitvalschermen dichtdoet, dan kun je onder de schermen door prima naar buiten kijken. Naarmate de zon hoger staat, hoef je de uitvalschermen ook steeds minder ver te laten zaken. Je blokkeert dus wel gewoon de zonnestralen zonder je uitzicht te bederven. Tevens voorkom je in de zomer dus een broeikaseffect. Je kunt de temperatuur daardoor redelijk beperkt houden en hoeft niet de hele zomer in een oven te leven. Met de temperaturen van vandaag de dag kan het immers flink warm worden. Kijk dan ook gerust eens op de website van suncircle.nl indien je nog geen uitvalschermen hebt en deze wel graag wilt bestellen. 

Surf naar suncircle.nl en bestel direct de juiste uitvalschermen

Indien je op zoek bent naar uitvalschermen, dan kun je terecht bij suncircle. Via de site kun je meteen zien wat de mogelijkheden zijn. Naast uitvalschermen kun je ook kiezen voor andere soorten zonweringen zoals: 

  • Screens
  • Markiezen
  • Knikarm zonneschermen

Je kunt voor ieder van deze opties advies vragen aan de experts van suncircle. De zonwering moet immers wel bij jouw woning passen.

Kijk voor meer informatie op de website 

Als je meer wilt weten over de vele mogelijkheden met uitvalschermen en andere zonweringen, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de website.