Haal de zon en meer licht in huis

Solatube

Helaas brengen veel mensen de meeste tijd binnen door, daarbij is het wel goed als er daglicht binnen komt. Met een solatube zorg je ervoor dat er voldoende licht binnenkomt, ieder mens heeft daglicht nodig om goed te kunnen functioneren. Maak gebruik van de daglichtbuis om op plaatsen daglicht te krijgen waar je die normaal niet zou krijgen, de mogelijkheden zijn enorm waardoor er een nieuwe wereld voor je open gaat. 

Solatube

Wat is een daglichtbuis eigenlijk?

Een solatube is een daglicht vervangende buis die door middel van reflectie vanuit iedere hoek daglicht naar een ruimte kan brengen. Door gebruik te maken van een plafondplaat, die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is wordt het daglicht verspreid in de ruimte. De tube is geschikt voor bijna iedere ruimte, voordeel ervan is dat het licht wel tot 20 meter ver kan worden getransporteerd. Het plaatsen van de tube is niet heel erg ingewikkeld, er hoeven meestal geen constructieve aanpassingen plaats te vinden tijdens het monteren.

Overal te gebruiken

Je hoeft geen speciale ruimte te hebben om de solatube te kunnen gebruiken, in relatief iedere ruimte is de daglichtbuis te gebruiken. De aanwezigheid van daglicht is belangrijk voor het gestel van de mens, onderzoek heeft uitgewezen dat het ten koste gaat van het humeur en de productiviteit op het werk wanneer er niet voldoende daglicht in de ruimte komt. Niet voor niets worden in fabrieken en grote hallen gebruik gemaakt van lichtstraten om meer daglicht naar binnen te brengen.